Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Most recent articles

Extras din Codul Fiscal

Posted by | 0 comments

Calculator De Salarii este prima aplicaţie dedicată nevoilor tale fie că eşti Angajat, Antreprenor, Manager sau Contabil. Funcţia esenţială este calculul salariu net la brut & salariu brut la net, afişând simplu şi rapid exact ceea ce ai nevoie, în plus calculator salarii face calculul complet pentru impozite şi contribuţii sociale plătite de angajator şi angajat la stat şi evidenţiază şi costul total al unei firme cu mai mulţi salariaţii.

Calculator salarii MANAGER

Posted by | 0 comments

Dacă sunteţi manager şi în fiecare lună salariile şi dările vă dau bătăi de cap, vreţi să calculaţi cât vă costă un angajat sau să estimaţi costurile totale cu mai mulţi angajaţi calculatorul de salarii oferit de noi, vă ajută simplu şi facil oferindu-vă exact informaţiile de care aveţi nevoie simplu şi rapid.

Calculator salariu ANGAJAT

Posted by | 0 comments

Un real ajutor în calculul salariului de la brut la net şi de la net la brut, atât în lei cât şi în valută, afişând o centralizare cu BANI ÎN MÂNĂ ANGAJAT şi TOTAL PLĂTIT LA STAT DE ANGAJAT şi mai mult de atât…

De ce un Calculator Salariu?

Posted by | 0 comments

Acest calculator salariu: net, brut şi complet a fost creeat plecând de la ideea de a-ţi pune la dispoziţie acces facil la toate informaţiile de care ai nevoie. În acest sens, în funcţie de rolul şi opţiunea ta îţi oferă exact informaţiile de care ai nevoie.

Pin It on Pinterest

Share This