Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by | 0 comments

Calculator salarii ANTREPRENOR

Calculator salarii ANTREPRENOR

FS: Dacă vreţi calcule personalizate pentru mai multe nivele de salarizare şi mai mulţi angajaţi, folosiţi GRATUIT, modulul de salarizare din aplicaţia Elefin. Include: pontaj, dări etc. Mai multe detalii aici.

Elefin îi iubeşte pe cei care pun pâinea pe masa românilor, de aceea acest calculator salarii este gândit special pentru a vă da o mână de ajutor.

Utilizând Calculatorul de Salarii aveţi acces în instant la informaţiile centralizate esenţiale: costurile totale ale angajatorului cu angajatul, total plătit la stat de angajator şi în plus salariile: net şi brut precum şi banii în mână angajat şi total plătit la stat de angajat.

Puteţi alege opţiunile net > brut sau brut > net, puteţi schimba sumele calculate după cum doriţi, alegeţi moneda de calcul etc,

După ce introduceţi datele necesare aveţi la îndemână fluturaşul de salariu al angajatului cu toate detaliile necesare.

Calculator Salariu vă permite să verificaţi acurateţea calculelor venite din contabilitate sau să estimaţi costurile pe care le veţi avea cu un angajat, dacă vreţi să faceţi un calcul salariu foarte precis doar faceţi click pe “vezi opţiuni şi setări” pentru:

  • valoare tichete de masă (introduceţi valoarea totală a tichetelor de masă primite)
  • sporuri impozabile (acele sporuri impozitate la care se aplică toate contribuţiile, fie că este spor de vechime, de producţie sau alte bonusuri)
  • sporuri neimpozabile (dacă este cazul unor sporuri care nu intră în norma de impozitare)
  • scutire de impozit (în cazul programatorilor sau salariat cu handicap – aceste două categorii de salariaţi fiind scutite de la plata impozitului pe venit de 16%)
  • condiţii de muncă
  • funcţie de bază
  • persoane în întreţinere (pentru calcularea deducerii personale – o scutire parţială de la plata impozitului pe venit pentru salariaţii care au un salariu brut ce nu depăşeşte 3000 lei, au funcţie de bază se calculează în funcţie de numărul de persoane pe care îl au în întreţinere. La calcularea deducerii este luată în calcul şi valoarea bonurilor primite.)
  • procent fond de risc (reprezintă practic Asigurarea pentru Accidente de Muncă şi Boli Profesionale(AMBP), contribuţie ce vine calculată în funcţie de domeniul de activitate al firmei, consultaţi administratorul sau contabilul firmei la care lucraţi pentru a afla cât este acest procent)

,iar dacă vreţi să personalizaţi mai multe detalii apăsaţi pe “calculator salariu avansat” pentru modificarea procentelor standard angajat: CAS, şomaj, sanatate, impozit & angajator: CASS, şomaj, CAS, FNUASS, fond creanţe.

Deasemenea dacă vreţi să estimaţi o valoarea totală a salariilor şi taxelor pentru toţi angajaţii, puteţi completa în bara de jos numărul de angajaţi şi calculele vor fi multiplicate automat.

Shares

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Pin It on Pinterest

Share This